25-05-2008

Merhaba...


Nette mevcut mutfak guncelerini, bloglari gezip, hayran kalip, acaba bende yapabilirmiyim diye basladigim bu blogda sizlerle oncelikle mutfagimda hazirladigim (annemden ogrendigim tariflerin nacizane denemelerini), bunun yanisira esimle bu aralar sikca yaptigimiz gezilerin notlarini paylasacagim.

Bloglarla tanismam Portakalagaci ile basladi. Inanin Portakalagacinda bastan sona tum tarifleri, bunun yanisira tariflere yazilan yorumlari okumusumdur. Zaten bilgisayari her acisimda acip yeni birseyler varmi diye control ettigim sitelerdendir.

Bu yemek bloglarinda gezinme tutkum kiz kardesimede tesir edince, kendimizi hamur isi, pasta-borek olayina iyice kaptirdik…:) Ben ne kadar hamur islerine onem veriyorsam, kizkardesimde bir o kadar yaspasta uzmani oldu:) Her cesit pasta kremalari, pandispanyalari, kaliplar, seker hamurlari vs vs…Asci olucaz biz:)

Geen opmerkingen: